2017-11-13 11:02:19

JLT Mobile Computers levererar stryktåliga datorer till Steketee för ökad effektivitet och precision inom jordbruk

Related content
14 nov - 
JLT Mobile Computers stärker återförsäljarnätverket med..
06 nov - 
JLT Mobile Computers lanserar stryktålig tablet med sam..
20 okt - 
JLT Mobile Computers AB: JLT Delårsrapport januari - se..

Steketee ställer ut på

Agritechnica

, monter 25/J23

12-18 november, Hannover, Tyskland

JLT Mobile Computers levererar stryktåliga datorer till Steketee för ökad effektivitet och precision inom jordbruk

Samarbetet med Steketee är ett viktigt steg i JLT:s långsiktiga arbete med att utveckla ruggade datorer för jordbruksindustrin

Växjö, Sverige, 13:e november, 2017   * * *   

JLT Mobile Computers, utvecklare och tillverkare av stryktåliga datorer för krävande miljöer, annonserar samarbetet med Machinefabriek Steketee B.V. som använder den ruggade VERSO(TM)+ 10-datorn från JLT för sina systemlösningar inom precisionsjordbruk. Steketee är en ledande utvecklare av högteknologiska odlingsmaskiner som används av aktörer inom lant- och jordbruksindustrin världen över.  

Steketee har i snart 50 år utvecklat jordbruksmaskiner för den globala marknaden och erbjuder idag innovativa lösningar inom precisionsjordbruk som tack vare nyttjandet av teknologisk utrustning ger en effektivare resursanvändning och maximal avkastning för lantbrukaren. I Steketees lösning IC-Light monteras en HD-kamera på traktorn som samlar in data om grödorna på fältet, till exempel kan näringsbehovet för varje enskild gröda identifieras genom analys av plantornas färg, varpå gödning och bevattning anpassas med unik precision. Datainsamlingen kan även användas för att kontrollera tillväxttakten eller räkna antalet grödor inom odlingsområdet. Genom att integrera IC-Light med den stryktåliga VERSO+ 10-datorn från JLT Mobile Computers blir tillförlitligheten mycket stor och tack vare datorns höga prestanda fungerar systemet utan fördröjningar.

Den ruggade VERSO+ 10-datorn som Steketee använder för sina precisionsjordbrukssystem är utvecklad för att stå emot stora temperaturvariationer och kraftiga vibrationer. Datorn kan utan problem användas i direkt solljus samt tål fukt och damm enligt IP65, vilket gör den idealisk för användning inom jordbruksindustrin.  

"Med ett kompakt format, hög prestanda och mycket hög tålighet mot yttre påfrestningar är de stryktåliga datorerna från JLT perfekta för vår verksamhet," säger FoU-chefen på Steketee. "Ytterligare en stor fördel är att datorerna tack vare den smidiga dockningslösningen enkelt kan flyttas mellan traktorer vid behov, eller plockas ur helt och hållet under natten för att minimera stöldrisken. Dessutom blir det mycket enklare att genomföra service."

Den kapacitiva pekskärmen med revolutionerande JLT PowerTouch(TM)-teknologi ger ett mycket användarvänligt gränssnitt, samtidigt som den är praktiskt taget okrossbar och dessutom kan användas i fuktiga miljöer, med eller utan skyddshandskar. Vidare gör skärmens ljusstyrka och höga skärpa att VERSO+ 10-datorn är fullt läsbar även i direkt solljus, vilket gör att den kan användas direkt på fältet och förse föraren med realtidsinformation.

För mer information om JLT Mobile Computers samt dess produkter, besök www.jltmobile.com.

Förfrågningar

 

Presskontakt

JLT Mobile Computers (EMEA)

 

JLT Mobile Computers Inc. (USA)

Per Holmberg, VD Danny Dierckx, European Channel & Eric Miller, VD, JLT Inc.
Telefon: +46 470 53 00 53 Solution Director, Jordbrukslösningar Telefon: +1 480 705 4200 x215

per.holmberg@jltmobile.com

www.jltmobile.com

Telefon: +32 (0) 494 47 39 74

danny.dierckx@jltmobile.com

eric.miller@jltmobile.com

www.jltmobile.com

     

Presskontakt

 

 

PRismaPR

 

 
Monika Cunnington    
Telefon: +44 20 8133 6148    

monika@prismapr.com

www.prismapr.com

   

Om JLT Mobile Computers

JLT Mobile Computers är en ledande utvecklare av stryktåliga mobila datorer för de tuffaste miljöerna. Datorerna av PC-typ är utvecklade och tillverkade i Sverige för professionellt bruk och kännetecknas av mycket hög driftsäkerhet trots fuktighet, damm, vibrationer, elektromagnetiska fält eller extrema temperaturer - driftsäkerhet som krävs för användning inom områden såsom transport, lager/logistik, skogsbruk, gruvdrift, automation, militär- och räddningsfordon. JLT agerar globalt med kontor i Sverige och USA och med ett internationellt nätverk av återförsäljare som tillhandahåller helhetslösningar och lokal support. Sedan företagets grundande har mer än 100 000 datorer levererats. Under 2016 omsatte JLT 127 Mkr. Huvudkontoret med utveckling, service och administration ligger i Växjö. Bolaget är sedan 2002 noterat på NASDAQ OMX, First North under symbolen JLT med Remium som Certified Advisor. För mer information, se JLTmobile.com. Du kan också följa JLT på LinkedIn och Twitter.

JLT levererar ruggade datorer till Steketee för precisionsjordbruk


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: JLT Mobile Computers AB via Globenewswire

Attachment: 824756.pdf

Postkommentar

Related debate

  • 1 vecka
  • 1 månad
  • 1 År
Ingen indlæg

Active Biotechs valberedning utsedd

2017-11-17 08:30:36
PRESSMEDDELANDE   Enligt beslut från årsstämman den 15 juni 2017, ska valberedningen för Active Biotech bestå av representanter för de, i slutet av september månad 2017, tre största ägarna, samt styrelsens ordförande. Valberedningen ska till årsstämman 2018 föreslå bland annat styrelseledamöter och styrelseordförande samt arvoden till styrelseledamöter och revisorer. Följande perso..

SEB presenterar konjunkturrapporten Nordic Outlook: Politiska och cykliska hot mot seglivad konjunkturuppgång

2017-11-15 10:00:08
Den globala ekonomin fortsätter att ge styrkebesked men det saknas inte orosmoln.Konjunkturuppgången är på väg att slå längdrekord, när börjar flaskhalsproblem göra sig gällande på allvar? Kan centralbankerna lita på pris-och lönesignaler eller skapas nya obalanser? Överlever överhuvudtaget regimen med inflationsmål som ankare i politiken? Förmår EU leverera en nytändning och hur går det med Bre..

SEB: Kraftigt fall i hushållens boprisförväntningar

2017-11-13 08:30:31
SEB:s Boprisindikator faller rejält. Nedgången är 39 enheter jämfört med föregående månad och ligger nu på 11. Det är den näst största förändringen mellan två månader under Boprisindikatorns 15-åriga historia.  Regionalt ökade skillnaderna jämfört med föregående månad och ligger nu i spannet 18 till 41. Hushållens förväntningar på reporäntans nivå om ett år steg med 0,06 procentenheter till ..

Mest lästa nyheter

  • 24 timmar
  • 48 timmar
  • 1 vecka
1
Viking Line: Verksamhetsöversikt för perioden januari - september 2017
2
Stillfront Group AB: Nida Harb 3: Empire of Steel featured på App Store
3
LUNDIN GOLD BEGINS DRILL PROGRAM AT EL PUMA TARGET
4
PledPharmas fas IIb-studie av läkemedelskandidaten PledOx® (PLIANT) publicerad i Acta Oncologica
5
Arc Aroma Pure AB : 171117 Arc Aroma Pure presenterar vid European Biosolids and Organic Resources Conference den 21 november

Related stock quotes

Buy and sell signals

  • Trender
  • Pengamaskinen

Upphovsrätt Euroinvestor A/S 2017  Disclaimer Privatlivspolitik
Kursinformation levereras av Morningstar.
Alla kurser är fördröjda 15-20 minuter, enligt distributionsavtal fastställda av de olika börserna.
 
den 18 november 2017 07:09:10
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20171108.1 - EUROWEB2 - 2017-11-18 07:09:10 - 2017-11-18 07:09:10 - 2 - Website: OKAY