2017-11-13 11:02:19

JLT Mobile Computers levererar stryktåliga datorer till Steketee för ökad effektivitet och precision inom jordbruk

Related content
18 dec - 
JLT Mobile Computers installerar pilotprodukt med nytt ..
14 nov - 
JLT Mobile Computers stärker återförsäljarnätverket med..
06 nov - 
JLT Mobile Computers lanserar stryktålig tablet med sam..

Steketee ställer ut på

Agritechnica

, monter 25/J23

12-18 november, Hannover, Tyskland

JLT Mobile Computers levererar stryktåliga datorer till Steketee för ökad effektivitet och precision inom jordbruk

Samarbetet med Steketee är ett viktigt steg i JLT:s långsiktiga arbete med att utveckla ruggade datorer för jordbruksindustrin

Växjö, Sverige, 13:e november, 2017   * * *   

JLT Mobile Computers, utvecklare och tillverkare av stryktåliga datorer för krävande miljöer, annonserar samarbetet med Machinefabriek Steketee B.V. som använder den ruggade VERSO(TM)+ 10-datorn från JLT för sina systemlösningar inom precisionsjordbruk. Steketee är en ledande utvecklare av högteknologiska odlingsmaskiner som används av aktörer inom lant- och jordbruksindustrin världen över.  

Steketee har i snart 50 år utvecklat jordbruksmaskiner för den globala marknaden och erbjuder idag innovativa lösningar inom precisionsjordbruk som tack vare nyttjandet av teknologisk utrustning ger en effektivare resursanvändning och maximal avkastning för lantbrukaren. I Steketees lösning IC-Light monteras en HD-kamera på traktorn som samlar in data om grödorna på fältet, till exempel kan näringsbehovet för varje enskild gröda identifieras genom analys av plantornas färg, varpå gödning och bevattning anpassas med unik precision. Datainsamlingen kan även användas för att kontrollera tillväxttakten eller räkna antalet grödor inom odlingsområdet. Genom att integrera IC-Light med den stryktåliga VERSO+ 10-datorn från JLT Mobile Computers blir tillförlitligheten mycket stor och tack vare datorns höga prestanda fungerar systemet utan fördröjningar.

Den ruggade VERSO+ 10-datorn som Steketee använder för sina precisionsjordbrukssystem är utvecklad för att stå emot stora temperaturvariationer och kraftiga vibrationer. Datorn kan utan problem användas i direkt solljus samt tål fukt och damm enligt IP65, vilket gör den idealisk för användning inom jordbruksindustrin.  

"Med ett kompakt format, hög prestanda och mycket hög tålighet mot yttre påfrestningar är de stryktåliga datorerna från JLT perfekta för vår verksamhet," säger FoU-chefen på Steketee. "Ytterligare en stor fördel är att datorerna tack vare den smidiga dockningslösningen enkelt kan flyttas mellan traktorer vid behov, eller plockas ur helt och hållet under natten för att minimera stöldrisken. Dessutom blir det mycket enklare att genomföra service."

Den kapacitiva pekskärmen med revolutionerande JLT PowerTouch(TM)-teknologi ger ett mycket användarvänligt gränssnitt, samtidigt som den är praktiskt taget okrossbar och dessutom kan användas i fuktiga miljöer, med eller utan skyddshandskar. Vidare gör skärmens ljusstyrka och höga skärpa att VERSO+ 10-datorn är fullt läsbar även i direkt solljus, vilket gör att den kan användas direkt på fältet och förse föraren med realtidsinformation.

För mer information om JLT Mobile Computers samt dess produkter, besök www.jltmobile.com.

Förfrågningar

 

Presskontakt

JLT Mobile Computers (EMEA)

 

JLT Mobile Computers Inc. (USA)

Per Holmberg, VD Danny Dierckx, European Channel & Eric Miller, VD, JLT Inc.
Telefon: +46 470 53 00 53 Solution Director, Jordbrukslösningar Telefon: +1 480 705 4200 x215

per.holmberg@jltmobile.com

www.jltmobile.com

Telefon: +32 (0) 494 47 39 74

danny.dierckx@jltmobile.com

eric.miller@jltmobile.com

www.jltmobile.com

     

Presskontakt

 

 

PRismaPR

 

 
Monika Cunnington    
Telefon: +44 20 8133 6148    

monika@prismapr.com

www.prismapr.com

   

Om JLT Mobile Computers

JLT Mobile Computers är en ledande utvecklare av stryktåliga mobila datorer för de tuffaste miljöerna. Datorerna av PC-typ är utvecklade och tillverkade i Sverige för professionellt bruk och kännetecknas av mycket hög driftsäkerhet trots fuktighet, damm, vibrationer, elektromagnetiska fält eller extrema temperaturer - driftsäkerhet som krävs för användning inom områden såsom transport, lager/logistik, skogsbruk, gruvdrift, automation, militär- och räddningsfordon. JLT agerar globalt med kontor i Sverige och USA och med ett internationellt nätverk av återförsäljare som tillhandahåller helhetslösningar och lokal support. Sedan företagets grundande har mer än 100 000 datorer levererats. Under 2016 omsatte JLT 127 Mkr. Huvudkontoret med utveckling, service och administration ligger i Växjö. Bolaget är sedan 2002 noterat på NASDAQ OMX, First North under symbolen JLT med Remium som Certified Advisor. För mer information, se JLTmobile.com. Du kan också följa JLT på LinkedIn och Twitter.

JLT levererar ruggade datorer till Steketee för precisionsjordbruk


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: JLT Mobile Computers AB via Globenewswire

Attachment: 824756.pdf

Postkommentar

Related debate

  • 1 vecka
  • 1 månad
  • 1 År
Ingen indlæg

Finansiell uppdatering för det fjärde kvartalet 2017

2018-01-17 08:30:03
Stockholm, 2018-01-17 08:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) --   Lundin Petroleum AB (Lundin Petroleum) kommer att redovisa prospekteringskostnader om cirka 31 MUSD före skatt, en valutakursförlust om cirka 69 MUSD samt en förlust vid försäljning av tillgångar om 15 MUSD efter skatt för det fjärde kvartalet 2017.   Resultatet för det fjärde kvartalet 2017 kommer att påverkas av vissa prospekteringskostnader..

SEB: Fortsatt fallande boprisförväntningar bland hushållen

2018-01-15 08:30:09
SEB:s Boprisindikator forsätter att falla. Nedgången är 8 enheter jämfört med föregående månad och indikatorn hamnar nu på minus 13. Regionalt sticker Stockholm ut även denna månad jämfört med de övriga regionerna. Stockholm ligger lägst på minus 31 och övriga regioner i spannet 2 till minus 12. Hushållens förväntningar på reporäntans nivå om ett år stiger något jämfört med förra månaden frå..

Lindab International AB (publ): Ny koncernchef i Lindab

2018-01-12 07:40:14
Ola Ringdahl har av styrelsen i Lindab International AB utsetts till ny VD och koncernchef. Han kommer att ersätta Fredrik von Oelreich som sedan den 29 september 2017 är tillförordnad koncernchef. - Jag är mycket nöjd över att kunna presentera Ola Ringdahl som ny VD och koncernchef, säger styrelseordförande Peter Nilsson. Ola kommer genom sin kompetens och erfarenhet skapa framåtanda och ..

Mest lästa nyheter

  • 24 timmar
  • 48 timmar
  • 1 vecka
1
Rezidor Hotel Group presenterar sin 5-års plan vid investerardagen
2
SERSTECH AB: Serstech har fått sin första kund i Kina inom kvalitetskontroll
3
Hoylu AB: HOYLU OCH POLYMEDIA ERBJUDER PRODUKTLÖSNINGAR FÖR DEN VÄXANDE MARKNADEN FÖR SAMARBETE I RYSSLAND
4
Arc Aroma Pure AB : 180117 Arc Aroma Pure AB (publ) genomför en riktad kvittningsemission för ett lån om 17,5 MSEK
5
Klövern AB (publ): Klövern tecknar stamaktier i en riktad nyemission i Tobin Properties

Related stock quotes

Buy and sell signals

  • Trender
  • Pengamaskinen

Upphovsrätt Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer Privatlivspolitik
Kursinformation levereras av Morningstar.
Alla kurser är fördröjda 15-20 minuter, enligt distributionsavtal fastställda av de olika börserna.
 
den 18 januari 2018 02:55:38
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180112.1 - EUROWEB5 - 2018-01-18 02:55:38 - 2018-01-18 02:55:38 - 2 - Website: OKAY