2017-11-06 09:04:18

JLT Mobile Computers lanserar stryktålig tablet med samma förstklassiga support och service som blivit ett signum för JLT

Related content
18 dec - 
JLT Mobile Computers installerar pilotprodukt med nytt ..
14 nov - 
JLT Mobile Computers stärker återförsäljarnätverket med..
13 nov - 
JLT Mobile Computers levererar stryktåliga datorer till..

JLT Mobile Computers ställer ut på

Logistik & Transport

,

Monter A01:12 den 7-8 november, Svenska Mässan i Göteborg

JLT Mobile Computers lanserar stryktålig tablet med samma förstklassiga support och service som blivit ett signum för JLT

Den stryktåliga tableten MT2010(TM) kompletterar JLT:s sortiment av fordonsmonterade datorer och riktas i första hand till lager-, livsmedel-, transport- och hamnindustri

Växjö, Sverige, 6:e november, 2017   * * *   

JLT Mobile Computers, utvecklare och tillverkare av stryktåliga datorer för krävande miljöer, utökar produktsortimentet med den stryktåliga MT2010(TM)-tableten. Befintliga kunder har efterfrågat en tablet från JLT då de önskar samma höga nivå av service och support som tillhandahålls för fordonsdatorerna även vid köp utav tablets. Med gedigen kunskap om stryktåliga produkter och som en del i företagets långsiktiga strategi att öka affärsnyttan för sina kunder lanseras nu den helruggade MT2010-tableten. Målgruppen utgörs i första hand av kunder inom lager-, livsmedel-, transport- och hamnindustri där JLT Mobile Computers redan är starka. 

Flera utav JLT:s kunder som idag använder fordonsmonterade datorer har uttryckt ett behov av handburna enheter för användning inom andra områden i verksamheten, varpå JLT nu lanserar den stryktåliga tableten MT2010 för att komplettera befintligt produktutbud. Tack vare att kunder kommer kunna köpa både ruggade fordonsdatorer och tablets från JLT blir underhåll av deras mobila IT-utrustning mer lätthanterligt då antalet leverantörer reduceras, dessutom omfattas samtliga produkter av JLT:s förstklassiga    support och service.

JLT Mobile Computers är kända för sina mycket tillförlitliga fordonsdatorer och har genom åren byggt en stark kundbas med goda och långvariga relationer. Kombinationen av ledande produkter och en hög nivå av service och support har gett JLT förutsättningarna för en stark tillväxt under de senaste åren. "Kunder och återförsäljare uppskattar att vi är lätta att ha att göra med och att vi har en mycket kundfokuserad försäljningsmodell där vi noggrant lyssnar till kundens behov och anpassar lösningen därefter", säger Per Holmberg, VD, JLT Mobile Computers. "Genom att utöka vår produktportfölj med MT2010-tableten kan kunder nu köpa såväl fordonsdatorer som tablets direkt från JLT, med samma goda service och support."

Det finns redan idag en god kunskap om tablets inom JLT, framför allt i USA där de har lång erfarenhet inom området efter att ha sålt stryktåliga tablets och handburna enheter i över 15 år genom DAP Technologies vars sälj-, service- och produktionsverksamheten tagits över.

Den stryktåliga tableten MT2010 kommer med en tydlig 10-tums kapacitiv pekskärm med full läsbarhet även i direkt solljus. Vidare är den IP65-certifierad mot damm och fukt, fungerar i temperaturer från -10 to +50 °C och står emot fall från 120 centimeters höjd ner i cement. Likt samtliga JLT:s produkter kan MT2010-tableten anpassas efter specifika kundönskemål, som tillexempel att utrustas med extra minne eller specialanpassade operativsystem för ökad säkerhet.

MT2010-tableten finns tillgänglig för omgående beställning. För mer information om JLT Mobile Computers samt dess produkter, besök www.jltmobile.com.

Förfrågningar

 

Presskontakt

JLT Mobile Computers (EMEA)

JLT Mobile Computers Inc. (USA)

PRismaPR

Per Holmberg, VD Eric Miller, VD, JLT Inc. Monika Cunnington
Telefon: +46 470 53 00 53 Telefon: +1 480 705 4200 x215 Telefon: +44 20 8133 6148

per.holmberg@jltmobile.com

www.jltmobile.com

eric.miller@jltmobile.com

www.jltmobile.com

monika@prismapr.com

www.prismapr.com

Om JLT Mobile Computers

JLT Mobile Computers är en ledande utvecklare av stryktåliga mobila datorer för de tuffaste miljöerna. Datorerna av PC-typ är utvecklade och tillverkade i Sverige för professionellt bruk och kännetecknas av mycket hög driftsäkerhet trots fuktighet, damm, vibrationer, elektromagnetiska fält eller extrema temperaturer - driftsäkerhet som krävs för användning inom områden såsom transport, lager/logistik, skogsbruk, gruvdrift, automation, militär- och räddningsfordon. JLT agerar globalt med kontor i Sverige och USA och med ett internationellt nätverk av återförsäljare som tillhandahåller helhetslösningar och lokal support. Sedan företagets grundande har mer än 100 000 datorer levererats. Under 2016 omsatte JLT 127 Mkr. Huvudkontoret med utveckling, service och administration ligger i Växjö. Bolaget är sedan 2002 noterat på NASDAQ OMX, First North under symbolen JLT med Remium som Certified Advisor. För mer information, se JLTmobile.com. Du kan också följa JLT på LinkedIn och Twitter.

JLT Mobile Computers lanserar stryktålig tablet


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: JLT Mobile Computers AB via Globenewswire

Attachment: 823454.pdf

Postkommentar

Related debate

  • 1 vecka
  • 1 månad
  • 1 År
Ingen indlæg

Finansiell uppdatering för det fjärde kvartalet 2017

2018-01-17 08:30:03
Stockholm, 2018-01-17 08:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) --   Lundin Petroleum AB (Lundin Petroleum) kommer att redovisa prospekteringskostnader om cirka 31 MUSD före skatt, en valutakursförlust om cirka 69 MUSD samt en förlust vid försäljning av tillgångar om 15 MUSD efter skatt för det fjärde kvartalet 2017.   Resultatet för det fjärde kvartalet 2017 kommer att påverkas av vissa prospekteringskostnader..

SEB: Fortsatt fallande boprisförväntningar bland hushållen

2018-01-15 08:30:09
SEB:s Boprisindikator forsätter att falla. Nedgången är 8 enheter jämfört med föregående månad och indikatorn hamnar nu på minus 13. Regionalt sticker Stockholm ut även denna månad jämfört med de övriga regionerna. Stockholm ligger lägst på minus 31 och övriga regioner i spannet 2 till minus 12. Hushållens förväntningar på reporäntans nivå om ett år stiger något jämfört med förra månaden frå..

Lindab International AB (publ): Ny koncernchef i Lindab

2018-01-12 07:40:14
Ola Ringdahl har av styrelsen i Lindab International AB utsetts till ny VD och koncernchef. Han kommer att ersätta Fredrik von Oelreich som sedan den 29 september 2017 är tillförordnad koncernchef. - Jag är mycket nöjd över att kunna presentera Ola Ringdahl som ny VD och koncernchef, säger styrelseordförande Peter Nilsson. Ola kommer genom sin kompetens och erfarenhet skapa framåtanda och ..

Mest lästa nyheter

  • 24 timmar
  • 48 timmar
  • 1 vecka
1
Rezidor Hotel Group presenterar sin 5-års plan vid investerardagen
2
SERSTECH AB: Serstech har fått sin första kund i Kina inom kvalitetskontroll
3
Hoylu AB: HOYLU OCH POLYMEDIA ERBJUDER PRODUKTLÖSNINGAR FÖR DEN VÄXANDE MARKNADEN FÖR SAMARBETE I RYSSLAND
4
Arc Aroma Pure AB : 180117 Arc Aroma Pure AB (publ) genomför en riktad kvittningsemission för ett lån om 17,5 MSEK
5
Klövern AB (publ): Klövern tecknar stamaktier i en riktad nyemission i Tobin Properties

Related stock quotes

Buy and sell signals

  • Trender
  • Pengamaskinen

Upphovsrätt Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer Privatlivspolitik
Kursinformation levereras av Morningstar.
Alla kurser är fördröjda 15-20 minuter, enligt distributionsavtal fastställda av de olika börserna.
 
den 18 januari 2018 02:55:58
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180112.1 - EUROWEB5 - 2018-01-18 02:55:58 - 2018-01-18 02:55:58 - 2 - Website: OKAY