2017-11-06 09:04:18

JLT Mobile Computers lanserar stryktålig tablet med samma förstklassiga support och service som blivit ett signum för JLT

Related content
14 nov - 
JLT Mobile Computers stärker återförsäljarnätverket med..
13 nov - 
JLT Mobile Computers levererar stryktåliga datorer till..
20 okt - 
JLT Mobile Computers AB: JLT Delårsrapport januari - se..

JLT Mobile Computers ställer ut på

Logistik & Transport

,

Monter A01:12 den 7-8 november, Svenska Mässan i Göteborg

JLT Mobile Computers lanserar stryktålig tablet med samma förstklassiga support och service som blivit ett signum för JLT

Den stryktåliga tableten MT2010(TM) kompletterar JLT:s sortiment av fordonsmonterade datorer och riktas i första hand till lager-, livsmedel-, transport- och hamnindustri

Växjö, Sverige, 6:e november, 2017   * * *   

JLT Mobile Computers, utvecklare och tillverkare av stryktåliga datorer för krävande miljöer, utökar produktsortimentet med den stryktåliga MT2010(TM)-tableten. Befintliga kunder har efterfrågat en tablet från JLT då de önskar samma höga nivå av service och support som tillhandahålls för fordonsdatorerna även vid köp utav tablets. Med gedigen kunskap om stryktåliga produkter och som en del i företagets långsiktiga strategi att öka affärsnyttan för sina kunder lanseras nu den helruggade MT2010-tableten. Målgruppen utgörs i första hand av kunder inom lager-, livsmedel-, transport- och hamnindustri där JLT Mobile Computers redan är starka. 

Flera utav JLT:s kunder som idag använder fordonsmonterade datorer har uttryckt ett behov av handburna enheter för användning inom andra områden i verksamheten, varpå JLT nu lanserar den stryktåliga tableten MT2010 för att komplettera befintligt produktutbud. Tack vare att kunder kommer kunna köpa både ruggade fordonsdatorer och tablets från JLT blir underhåll av deras mobila IT-utrustning mer lätthanterligt då antalet leverantörer reduceras, dessutom omfattas samtliga produkter av JLT:s förstklassiga    support och service.

JLT Mobile Computers är kända för sina mycket tillförlitliga fordonsdatorer och har genom åren byggt en stark kundbas med goda och långvariga relationer. Kombinationen av ledande produkter och en hög nivå av service och support har gett JLT förutsättningarna för en stark tillväxt under de senaste åren. "Kunder och återförsäljare uppskattar att vi är lätta att ha att göra med och att vi har en mycket kundfokuserad försäljningsmodell där vi noggrant lyssnar till kundens behov och anpassar lösningen därefter", säger Per Holmberg, VD, JLT Mobile Computers. "Genom att utöka vår produktportfölj med MT2010-tableten kan kunder nu köpa såväl fordonsdatorer som tablets direkt från JLT, med samma goda service och support."

Det finns redan idag en god kunskap om tablets inom JLT, framför allt i USA där de har lång erfarenhet inom området efter att ha sålt stryktåliga tablets och handburna enheter i över 15 år genom DAP Technologies vars sälj-, service- och produktionsverksamheten tagits över.

Den stryktåliga tableten MT2010 kommer med en tydlig 10-tums kapacitiv pekskärm med full läsbarhet även i direkt solljus. Vidare är den IP65-certifierad mot damm och fukt, fungerar i temperaturer från -10 to +50 °C och står emot fall från 120 centimeters höjd ner i cement. Likt samtliga JLT:s produkter kan MT2010-tableten anpassas efter specifika kundönskemål, som tillexempel att utrustas med extra minne eller specialanpassade operativsystem för ökad säkerhet.

MT2010-tableten finns tillgänglig för omgående beställning. För mer information om JLT Mobile Computers samt dess produkter, besök www.jltmobile.com.

Förfrågningar

 

Presskontakt

JLT Mobile Computers (EMEA)

JLT Mobile Computers Inc. (USA)

PRismaPR

Per Holmberg, VD Eric Miller, VD, JLT Inc. Monika Cunnington
Telefon: +46 470 53 00 53 Telefon: +1 480 705 4200 x215 Telefon: +44 20 8133 6148

per.holmberg@jltmobile.com

www.jltmobile.com

eric.miller@jltmobile.com

www.jltmobile.com

monika@prismapr.com

www.prismapr.com

Om JLT Mobile Computers

JLT Mobile Computers är en ledande utvecklare av stryktåliga mobila datorer för de tuffaste miljöerna. Datorerna av PC-typ är utvecklade och tillverkade i Sverige för professionellt bruk och kännetecknas av mycket hög driftsäkerhet trots fuktighet, damm, vibrationer, elektromagnetiska fält eller extrema temperaturer - driftsäkerhet som krävs för användning inom områden såsom transport, lager/logistik, skogsbruk, gruvdrift, automation, militär- och räddningsfordon. JLT agerar globalt med kontor i Sverige och USA och med ett internationellt nätverk av återförsäljare som tillhandahåller helhetslösningar och lokal support. Sedan företagets grundande har mer än 100 000 datorer levererats. Under 2016 omsatte JLT 127 Mkr. Huvudkontoret med utveckling, service och administration ligger i Växjö. Bolaget är sedan 2002 noterat på NASDAQ OMX, First North under symbolen JLT med Remium som Certified Advisor. För mer information, se JLTmobile.com. Du kan också följa JLT på LinkedIn och Twitter.

JLT Mobile Computers lanserar stryktålig tablet


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: JLT Mobile Computers AB via Globenewswire

Attachment: 823454.pdf

Postkommentar

Related debate

  • 1 vecka
  • 1 månad
  • 1 År
Ingen indlæg

Active Biotechs valberedning utsedd

2017-11-17 08:30:36
PRESSMEDDELANDE   Enligt beslut från årsstämman den 15 juni 2017, ska valberedningen för Active Biotech bestå av representanter för de, i slutet av september månad 2017, tre största ägarna, samt styrelsens ordförande. Valberedningen ska till årsstämman 2018 föreslå bland annat styrelseledamöter och styrelseordförande samt arvoden till styrelseledamöter och revisorer. Följande perso..

SEB presenterar konjunkturrapporten Nordic Outlook: Politiska och cykliska hot mot seglivad konjunkturuppgång

2017-11-15 10:00:08
Den globala ekonomin fortsätter att ge styrkebesked men det saknas inte orosmoln.Konjunkturuppgången är på väg att slå längdrekord, när börjar flaskhalsproblem göra sig gällande på allvar? Kan centralbankerna lita på pris-och lönesignaler eller skapas nya obalanser? Överlever överhuvudtaget regimen med inflationsmål som ankare i politiken? Förmår EU leverera en nytändning och hur går det med Bre..

SEB: Kraftigt fall i hushållens boprisförväntningar

2017-11-13 08:30:31
SEB:s Boprisindikator faller rejält. Nedgången är 39 enheter jämfört med föregående månad och ligger nu på 11. Det är den näst största förändringen mellan två månader under Boprisindikatorns 15-åriga historia.  Regionalt ökade skillnaderna jämfört med föregående månad och ligger nu i spannet 18 till 41. Hushållens förväntningar på reporäntans nivå om ett år steg med 0,06 procentenheter till ..

Mest lästa nyheter

  • 24 timmar
  • 48 timmar
  • 1 vecka
1
LUNDIN GOLD BEGINS DRILL PROGRAM AT EL PUMA TARGET
2
Stillfront Group AB: Nida Harb 3: Empire of Steel featured på App Store
3
Viking Line: Verksamhetsöversikt för perioden januari - september 2017
4
Arc Aroma Pure AB : 171117 Arc Aroma Pure presenterar vid European Biosolids and Organic Resources Conference den 21 november
5
PledPharmas fas IIb-studie av läkemedelskandidaten PledOx® (PLIANT) publicerad i Acta Oncologica

Related stock quotes

Buy and sell signals

  • Trender
  • Pengamaskinen

Upphovsrätt Euroinvestor A/S 2017  Disclaimer Privatlivspolitik
Kursinformation levereras av Morningstar.
Alla kurser är fördröjda 15-20 minuter, enligt distributionsavtal fastställda av de olika börserna.
 
den 18 november 2017 07:10:19
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20171108.1 - EUROWEB2 - 2017-11-18 07:10:19 - 2017-11-18 07:10:19 - 2 - Website: OKAY