2017-07-04 08:00:00

Ellen fortsätter att utöka sin distribution till internethandeln

Related content
12 okt - 
Ellen växer i Sverige och orderläget idag överstiger om..
14 sep - 
Ellen förstärks genom avtal om rådgivning i produktutve..
25 aug - 
Halvårsrapport 2017 Ellen AB

Danderyd, 2017-07-04 08:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

 

Ellen fortsätter att aktivt bearbeta internethandeln för att öka tillgängligheten av Bolagets produkter i Sverige och Tyskland. Ellen har nu fått order från tre webshoppar i Sverige. Dessa är Tampongshopen.se, Nordicfeel.se och Lyko.se. Under juni levereras produkterna och de tre webshopparna arbetar nu intensivt med att börja saluföra produkterna på sina respektive hemsidor. Det innebär att alla tre webshoppar kommer att tillhandahålla Ellens probiotiska tampong, probiotiska intimkräm, intimate cleansing foam, intimate deo, Ellens självtest av pH balans – pHControl och AquaBlock tampongen, vilken tampong förhindrar bakterier att komma in i vagina i samband med bad.

Tampongshoppen.se har Sveriges bredaste sortiment av mensskydd. Där finns allt konsumenten vill ha och lite till.  

Hos Nordicfeel.se kan konsumenten handla allt som gör att en kvinna mår bra så som parfym, hårvård, hudvård och makeup med fri frakt och snabb leverans. NordicFeel.se erbjuder ett brett sortiment från både välkända och klassiska varumärken men också mindre kända varumärken. I dagsläget tillhandahålls mer än 15 000 produkter från mer än 350 varumärken, vilket gör Nordicfeel.se till en av nordens största skönhetsbutiker på nätet.

 Lyko.se startade som en frisörsalong 1952 i Vansbro i Dalarna. Lyko är ett familjeföretag med en stark passion för allt som har med hårvård och skönhet att göra. Lyko har ett helägt butiksnätverk bestående av 35 butiker/salonger i Sverige och Norge och en webshop, Lyko.se. Den är en av Sveriges ledande butiker för hårvårds- och skönhetsprodukter på nätet.

”Det är jättespännande att följa försäljningsutvecklingen genom webshopparna. Vi hoppas mycket på denna satsning men är också medvetna och ödmjuka för uppgiften. Resultaten förväntas inte komma omedelbart och det kommer att krävas ett nytt sätt att arbeta för oss för att bli framgångsrika. De order vi fått från Tampongshopen.se, Nordicfeel.se och Lyko.se är alla tre små lanseringsorder”, säger Ingrid Atteryd Heiman, arbetande styrelseordförande på Ellen AB.

För ytterligare information:

Ingrid Atteryd Heiman, arbetande styrelseordförande på telefon 0705-122505 eller via epost ia@ellenab.com

 Denna information är sådan information som Ellen AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 4 juli 2017 kl 08.00 CET.

Om Ellen

Bioteknikföretaget Ellen erbjuder bland annat patenterade produkter med probiotika för att förbättra kvinnors intimhälsa. Många kvinnor upplever bakteriell obalans någon eller flera gånger i livet och alltfler accepterar inte torrhet och odör i underlivet. Unika produkter i Ellens produktportfölj idag är den probiotiska tampongen ellen® som innehåller Lacto Naturel ® (LN®), som består av humana mjölksyrabakterier och ellen® Probiotisk Utvärtes Intim Crème som också innehåller Lacto Naturel ® (LN®). Krämen innehåller också naturligt fett som ger en skyddande och smörjande effekt. Båda produkterna är unika och ensamma i sitt slag på marknaden. I produktsortimentet finns också ett självdiagnosticerande pH-test, en aqua block tampong, en intim foam och en intim deo. Foamen och deon är båda baserade på ekologiska råvaror med Salvia som aktiv substans. Produkterna säljs genom ett globalt nätverk av distributörer. Ellen är noterat på Nasdaq First North (Ticker: ELN). Erik Penser Bank är bolagets Certified Adviser. För ytterligare information: www.ellenab.com 

Postkommentar

Related debate

  • 1 vecka
  • 1 månad
  • 1 År
Ingen indlæg

NGEX SHARE CAPITAL AND VOTING RIGHTS UPDATE

2017-09-30 01:30:00
September 29, 2017 - NGEx Resources Inc. ("NGEx" or the “Company”) (TSX: NGQ; NASDAQ Stockholm: NGQ), reports the following share capital and voting rights update in accordance with the Swedish Financial Instruments Trading Act. As a result of the issuance of shares pursuant to the exercise of employee stock options, the number of issued and outstanding shares of the Company has increased to 213,..

Vitec Software Group AB: Vitec kallar till extra bolagsstämma

2017-09-29 10:30:33
Vitec kallar till extra bolagsstämma Aktieägarna i Vitec Software Group AB (publ), 556258-4804, kallas härmed till extra bolagsstämma onsdagen den 1 november 2017 kl. 15.00 i Vitecs lokaler på Tvistevägen 47A i Umeå. Styrelsen i Vitec Software Group AB (publ) har beslutat att kalla till en extra bolagsstämma för att behandla ett förslag om att erbjuda anställda i Vitec-koncernen att teckna k..

Karolinska Developments tidigare portföljbolag XSpray Pharma introduceras på Nasdaq First North

2017-09-28 08:50:19
STOCKHOLM den 28 september 2017. Karolinska Developments tidigare portföljbolag Xspray Pharma AB noterades idag på Nasdaq First North i Stockholm. Karolinska Development avyttrade i september 2015 sitt innehav i Xspray till nya ägare, men säkrade samtidigt rätten att i händelse av en börsnotering erhålla aktier motsvarande 3,74 procent av bolaget. Baserat på en teckningskurs om 22 kr per akt..

Mest lästa nyheter

  • 24 timmar
  • 48 timmar
  • 1 vecka
1
LIDDS patentskyddar kombinationsbehandling med NanoZolid® för immunterapi
2
Active Biotechs partner Teva presenterar nya data för laquinimod för behandling av multipel skleros på den vetenskapliga konferensen ECTRIMS-ACTRIMS
3
Stillfront Group AB: Stillfront ett av Sveriges snabbast växande teknikföretag
4
Klövern AB (publ): Delårsrapport jan - september 2017
5
Nexstim Abp:s styrelse har beslutat om ändringar i aktieoptionerna 2016 och om ett nytt aktieoptionsprogram riktat till verkställande direktören

Related stock quotes

Ellen AB 0,182 -8,1% Aktiepriset minskar

Buy and sell signals

  • Trender
  • Pengamaskinen

Upphovsrätt Euroinvestor A/S 2017  Disclaimer Privatlivspolitik
Kursinformation levereras av Morningstar.
Alla kurser är fördröjda 15-20 minuter, enligt distributionsavtal fastställda av de olika börserna.
 
den 20 oktober 2017 01:34:56
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20171019.2 - EUROWEB7 - 2017-10-20 01:34:56 - 2017-10-20 01:34:56 - 2 - Website: OKAY