2017-06-28 08:04:53

Tysklands största drugstorekedja, dm, lanserar nu Ellens intimkräm i sin webshop

Related content

d, 2017-06-28 08:04 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

 

Tysklands största drugstorekedja, dm, lanserar nu Ellen probiotisk utvärtes intim crème i sin internetbutik. Lanseringsbeslut har följts av en första lanseringsorder. Ellens probiotiska tampong säljs sedan ett år tillbaka på dms internetbutik och har haft en positiv försäljningsutveckling.

dm (Drogerie Markt) är den ledande drugstore-kedjan i Tyskland inom Kosmetik och hygien och säljer dessutom hälso-och sjukvårds produkter samt hälsokost. De har mer än 3 000 butiker över hela Europa som genererar över 8 miljarder euro i försäljning. Ellen finns sedan tidigare i deras butiker i Slovenien. dm har en uttalad strategi att utveckla sin internethandel till att vara en av de ledande internethandelsbutikerna i Tyskland vid sidan om sitt butiksnätverk. Ellen probiotisk tampong har under 2016 haft en positiv försäljningsutveckling vilket bidragit till att dm nu väljer att lansera Ellen probiotisk utvärtes intim crème.

”dm är den ledande drugstorekedjan inom vårt produktsegment. De arbetar på ett mycket professionellt sett. Det är viktigt för oss att finnas i deras sortiment. Vi hoppas nu att vår intimkräm också får en positiv försäljningsutveckling så att dm därefter beslutar sig för att våra probiotiska produkter även ska finnas i deras produktsortiment i butiksnätverket. Den order vi nu fått är en liten lanseringsorder.”, säger Ingrid Atteryd Heiman, arbetande styrelseordförande på Ellen AB.

För ytterligare information:

Ingrid Atteryd Heiman, arbetande styrelseordförande på telefon 0705-122505 eller via epost ia@ellenab.com

Denna information är sådan information som Ellen AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 28 juni 2017 kl 08.00 CET.

Om Ellen

Bioteknikföretaget Ellen erbjuder bland annat patenterade produkter med probiotika för att förbättra kvinnors intimhälsa. Många kvinnor upplever bakteriell obalans någon eller flera gånger i livet och alltfler accepterar inte torrhet och odör i underlivet. Unika produkter i Ellens produktportfölj idag är den probiotiska tampongen ellen® som innehåller Lacto Naturel ® (LN®), som består av humana mjölksyrabakterier och ellen® Probiotisk Utvärtes Intim Crème som också innehåller Lacto Naturel ® (LN®). Krämen innehåller också naturligt fett som ger en skyddande och smörjande effekt. Båda produkterna är unika och ensamma i sitt slag på marknaden. I produktsortimentet finns också ett självdiagnosticerande pH-test, en aqua block tampong, en intim foam och en intim deo. Foamen och deon är båda baserade på ekologiska råvaror med Salvia som aktiv substans. Produkterna säljs genom ett globalt nätverk av distributörer. Ellen är noterat på Nasdaq First North (Ticker: ELN). Erik Penser Bank är bolagets Certified Adviser.

För ytterligare information: www.ellenab.com

Postkommentar

Related debate

  • 1 vecka
  • 1 månad
  • 1 År
Ingen indlæg

Börsmeddelanden

#

EuroInvestor: In Focus
#

#

EuroInvestor: In Focus
#

#

EuroInvestor: In Focus
#

Mest lästa nyheter

  • 24 timmar
  • 48 timmar
  • 1 vecka
1
Enzymatica AB: Domstolsutslag lägger restriktioner på Enzymaticas förkylningsspray i Tyskland

Related stock quotes

Ellen AB 0,3130 0,3% Aktiepriset ökar

Buy and sell signals

  • Trender
  • Pengamaskinen

Senaste nyheter


Upphovsrätt Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer  |  Cookie- og privatlivspolitik  |  Persondatapolitik
Kursinformation levereras av Morningstar.
Alla kurser är fördröjda 15-20 minuter, enligt distributionsavtal fastställda av de olika börserna.
 
den 16 juli 2018 12:49:56
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180712.1 - EUROWEB1 - 2018-07-16 12:49:56 - 2018-07-16 12:49:56 - 2 - Website: OKAY