2017-05-11 08:30:00

INVISIO utökar sin kommunikations- och hörselskyddsserie med en batteriförsörjd kontrollenhet med två anslutningsportar

Related content
30 okt - 
INVISIOs delårsrapport januari–september 2017: Ny produ..
23 okt - 
INVISIO: Inbjudan till telefonkonferens för Q3 2017 den..
12 sep - 
INVISIO offentliggör ny produktkategori för kommunikati..

Stockholm den 11 maj 2017

INVISIO (IVSO) utökar sin V-serie med en ny kontrollenhet för taktisk kommunikation och hörselskydd. INVISIO® V50 är framtagen för att möta försvarskunders behov av en enhet med strömförsörjning via batteri. Produkten kommer att lanseras på den internationellt ledande branschmässan för specialstyrkor, SOFIC, i Tampa, Florida den 15–18 maj 2017.

INVISIO V50 är en kraftfull kontrollenhet med två anslutningsportar och strömförsörjning från ett internt batteri, alternativt från den anslutna radioenheten. Tillsammans med INVISIOs X5-headset säkerställer produkten ett mycket effektivt hörselskydd samtidigt som bäraren kan kommunicera med bibehållen situationsmedvetenhet.

”Vi bygger ut INVISIO V-serien med kontrollenheter i flera storlekar och med olika egenskaper för att möta kunders olika behov och uppdragsspecifika krav. Den moderna soldaten kräver allt från en till tre radio- eller kommunikationsenheter med eller utan strömförsörjning via ett batteri beroende på yrkesroll och behov. Med lanseringen av INVISIO V50 har vi ett ännu starkare produkterbjudande och kan supportera våra kunder på bästa möjliga sätt”, säger George Nicolakis, Director Product Management, INVISIO.

INVISIOs produktportfölj består av kommunikations- och hörselskyddssystem anpassade efter professionella användares behov. I portföljen ingår bland annat kontrollenheterna INVISIO® V20, INVISIO® V50 and INVISIO® V60, med en, två respektive tre anslutningsportar. Alla produkter samverkar och kan anslutas utan inställningar till olika headset samt radio- och kommunikationsenheter.

INVISIO på 2017 SOFIC

INVISIO visar sina avancerade kommunikations- och hörselskyddssystem på SOFIC i Tampa, Florida den 15–18 maj. För att boka ett möte med INVISIO, vänligen kontakta ndl@invisio.com.

För mer information, vänligen kontakta:

Lars Højgård Hansen, VD, INVISIO Communications

Mobil: + 45 53 72 7722

E-mail: lhh@invisio.com

Om INVISIO Communications AB (publ)

INVISIO utvecklar och säljer kommunikationssystem med integrerat hörselskydd som gör det möjligt för användare att kommunicera och arbeta obehindrat i alla miljöer, även under krävande förhållanden som vid kraftigt buller, vid hetta eller under vatten. Systemen består av headset och avancerade kontrollenheter som kan anslutas till ett brett utbud av annan kommunikationsutrustning. Kunderna finns främst inom den offentliga sektorn. Försäljningen sker via ett globalt nätverk av partners och till viss del direkt till slutkund. INVISIO är noterat på Nasdaq Stockholm (IVSO). Mer information finns på företagets webbplats www.invisio.com.

Postkommentar

Related debate

  • 1 vecka
  • 1 månad
  • 1 År
Ingen indlæg

SEB: Erika Lundquist ny chef för Private Banking

2017-11-22 08:00:19
SEB har utsett Erika Lundquist till ny chef för Private Banking. Erika Lundquist har 25 års erfarenhet från finansbranschen och har tidigare varit chef för SEB i Luxemburg. Erika Lundquist har varit anställd på SEB sedan 2008 och har haft olika roller både inom division Stora Företag och Finansiella Instutitioner och inom Private Banking. De senaste tre åren har Erika varit chef för SEB i..

SEB: Nordic Outlook: Världsekonomin lyfter på bred front Sverige: Industrin växlar upp när bostadsmarknaden mattas

2017-11-21 07:00:06
Den ljusa globala konjunkturbilden har bekräftats under hösten och SEB skriver åter upp utsikterna något. Eurozonen och EM tar gradvis över som främsta tillväxtmotor från USA och konjunkturstyrka samt minskade politiska risker ger medvind åt euron. Låg inflation utmanar centralbankernas inflationsmålsramverk men reträtten från den ultralätta politiken fortsätter, lett av Fed medan ECB hakar ..

SEB presenterar konjunkturrapporten Nordic Outlook: Politiska och cykliska hot mot seglivad konjunkturuppgång

2017-11-20 08:30:35
Den globala ekonomin fortsätter att ge styrkebesked men det saknas inte orosmoln. Konjunkturuppgången är på väg att slå längdrekord, när börjar flaskhalsproblem göra sig gällande på allvar? Kan centralbankerna lita på pris-och lönesignaler eller skapas nya obalanser? Överlever överhuvudtaget regimen med inflationsmål som ankare i politiken? Förmår EU leverera en nytändning och hur går det ..

Mest lästa nyheter

  • 24 timmar
  • 48 timmar
  • 1 vecka
1
LUNDIN GOLD RECOGNIZED BY UNITED NATIONS GLOBAL COMPACT FOR ITS SUSTAINABLE DEVELOPMENT BEST PRACTICES
2
Auction details government bonds
3
Tethys Oil AB: Produktionsuppdatering oktober 2017
4
Icke-kommersiell gasfyndighet på Hufsastrukturen i södra Barents hav
5
Immunicum AB: Inbjudan till investerarmöten

Related stock quotes

Buy and sell signals

  • Trender
  • Pengamaskinen

Upphovsrätt Euroinvestor A/S 2017  Disclaimer Privatlivspolitik
Kursinformation levereras av Morningstar.
Alla kurser är fördröjda 15-20 minuter, enligt distributionsavtal fastställda av de olika börserna.
 
den 23 november 2017 06:17:58
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20171108.1 - EUROWEB5 - 2017-11-23 06:17:58 - 2017-11-23 06:17:58 - 2 - Website: OKAY