2017-05-10 08:30:00

INVISIOs kontor i USA fullt operativt

Related content
30 okt - 
INVISIOs delårsrapport januari–september 2017: Ny produ..
23 okt - 
INVISIO: Inbjudan till telefonkonferens för Q3 2017 den..
12 sep - 
INVISIO offentliggör ny produktkategori för kommunikati..

Stockholm den 10 maj 2017

INVISIO, som utvecklar och säljer världsledande, innovativa kommunikationssystem med hörselskydd, meddelar idag att det nybildade amerikanska dotterbolaget är operativt verksamt och att den amerikanska organisationen växer med fler medarbetare.

Dotterbolaget, INVISIO Communications Inc, etablerades i november 2016 och har nu blivit fullt operativt verksamt. Kontoret har till uppgift att stödja befintliga kundgrupper och partners inom försvar och säkerhet, öka kundbasen samt utveckla branschnätverket.

"Vi är glada över att ha öppnat eget kontor i USA och kan utöka vår verksamhet där. En lokal närvaro ger våra kunder snabb support och är ett led i INVISIOs positiva utveckling. Etableringen stödjer vår ambition att stärka vår ledande roll som leverantör till kundgrupper inom försvars- och säkerhetsbranschen”, säger Lars Højgård Hansen, VD på INVISIO.

Ray Clarke kommer att leda dotterbolagets arbete. Han har omfattande försäljningserfarenheter från säkerhets- och försvarsindustrin, bland annat som chef för framgångsrika organisationer inom Revision, MSA och Draeger. Den 15–18 maj närvarar det amerikanska teamet vid branschmässan 2017 SOFIC i Tampa, Florida.

"INVISIO befinner sig i en mycket spännande tillväxtfas och jag ser fram emot att få leda den amerikanska organisationens verksamhet. SOFIC är specialstyrkornas internationella mötesplats och ett idealiskt forum där vi kan träffa affärspartners, potentiella kunder och vänner från branschen", säger Ray Clarke, chef för INVISIOs försäljning i USA.

INVISIO på 2017 SOFIC

INVISIO visar sina avancerade kommunikations- och hörselskyddssystem på SOFIC i Tampa, Florida den 15–18 maj. För att boka ett möte med INVISIO, vänligen kontakta ndl@invisio.com.

För mer information, vänligen kontakta:

Lars Højgård Hansen, VD, INVISIO Communications

Mobile: + 45 53 72 77 22 | E-mail: lhh@invisio.com

Om INVISIO Communications AB (publ)

INVISIO utvecklar och säljer kommunikationssystem med integrerat hörselskydd som gör det möjligt för användare att kommunicera och arbeta obehindrat i alla miljöer, även under krävande förhållanden som vid kraftigt buller, vid hetta eller under vatten. Systemen består av headset och avancerade kontrollenheter som kan anslutas till ett brett utbud av annan kommunikationsutrustning. Kunderna finns främst inom den offentliga sektorn. Försäljningen sker via ett globalt nätverk av partners och till viss del direkt till slutkund. INVISIO är noterat på Nasdaq Stockholm (IVSO). Mer information finns på företagets webbplats www.invisio.com.

Postkommentar

Related debate

  • 1 vecka
  • 1 månad
  • 1 År
Ingen indlæg

SEB: Erika Lundquist ny chef för Private Banking

2017-11-22 08:00:19
SEB har utsett Erika Lundquist till ny chef för Private Banking. Erika Lundquist har 25 års erfarenhet från finansbranschen och har tidigare varit chef för SEB i Luxemburg. Erika Lundquist har varit anställd på SEB sedan 2008 och har haft olika roller både inom division Stora Företag och Finansiella Instutitioner och inom Private Banking. De senaste tre åren har Erika varit chef för SEB i..

SEB: Nordic Outlook: Världsekonomin lyfter på bred front Sverige: Industrin växlar upp när bostadsmarknaden mattas

2017-11-21 07:00:06
Den ljusa globala konjunkturbilden har bekräftats under hösten och SEB skriver åter upp utsikterna något. Eurozonen och EM tar gradvis över som främsta tillväxtmotor från USA och konjunkturstyrka samt minskade politiska risker ger medvind åt euron. Låg inflation utmanar centralbankernas inflationsmålsramverk men reträtten från den ultralätta politiken fortsätter, lett av Fed medan ECB hakar ..

SEB presenterar konjunkturrapporten Nordic Outlook: Politiska och cykliska hot mot seglivad konjunkturuppgång

2017-11-20 08:30:35
Den globala ekonomin fortsätter att ge styrkebesked men det saknas inte orosmoln. Konjunkturuppgången är på väg att slå längdrekord, när börjar flaskhalsproblem göra sig gällande på allvar? Kan centralbankerna lita på pris-och lönesignaler eller skapas nya obalanser? Överlever överhuvudtaget regimen med inflationsmål som ankare i politiken? Förmår EU leverera en nytändning och hur går det ..

Mest lästa nyheter

  • 24 timmar
  • 48 timmar
  • 1 vecka
1
LUNDIN GOLD RECOGNIZED BY UNITED NATIONS GLOBAL COMPACT FOR ITS SUSTAINABLE DEVELOPMENT BEST PRACTICES
2
Auction details government bonds
3
Tethys Oil AB: Produktionsuppdatering oktober 2017
4
Icke-kommersiell gasfyndighet på Hufsastrukturen i södra Barents hav
5
Immunicum AB: Inbjudan till investerarmöten

Related stock quotes

Buy and sell signals

  • Trender
  • Pengamaskinen

Upphovsrätt Euroinvestor A/S 2017  Disclaimer Privatlivspolitik
Kursinformation levereras av Morningstar.
Alla kurser är fördröjda 15-20 minuter, enligt distributionsavtal fastställda av de olika börserna.
 
den 23 november 2017 06:15:32
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20171108.1 - EUROWEB5 - 2017-11-23 06:15:32 - 2017-11-23 06:15:32 - 2 - Website: OKAY