2015-09-25 08:00:34

Vellinge kommun väljer EVRY för helhetslösning och IT som tjänst

Related content

(Stockholm, 25 september 2015) EVRY One, den del av EVRY som riktar sig mot små och medelstora företag och organisationer, har tecknat ett nytt outsourcingavtal med Vellinge kommun som bland annat omfattar IT-arbetsplats som tjänst, Service Desk, applikationsdrift, serverplattform och nätverk som tjänst. Avtalet är femårigt med möjlighet till förlängning i upp till fem år. Initialt beräknas ordervärdet vara cirka 140 MSEK.  

Det nya avtalet förväntas ge Vellinge kommun bättre möjligheter att med en tydlig ansvarsfördelning skapa en effektiv arbetsmiljö och flexibilitet att utveckla verksamhetens IT-stöd över tid.

"Jag är mycket nöjd med upphandlingen. Fokus har legat på att se till att vi får ett IT-stöd som verkligen gör skillnad i vardagen för alla som arbetar i kommunen, och där vi har en leverantör som på ett professionellt sätt hanterar IT som tjänst över tid. EVRY har på ett moget och utvecklat sätt visat att de jobbar med IT-tjänster som sticker ut på marknaden och vi ser mycket fram emot att arbeta med dem", säger Thomas Lorentzon, IT-chef, Vellinge kommun. 

"Det är en viktig framgång och kvalitetsstämpel för oss när en kommun som Vellinge, med uttalat höga ambitioner, väljer EVRY som partner för att ta ett samlat grepp om sina IT-tjänster. Avtalet visar också att den offentliga sektorn mer än någonsin eftersträvar moderna, kostnadseffektiva helhetslösningar som ger både medarbetare och medborgare ett tillgängligt och användarvänligt IT-stöd", säger Niclas Ekblad, Sverigechef EVRY.

Vellinge kommun ligger i södra Skåne. Kommunen har cirka 34 000 invånare och cirka 1 100 medarbetare anställda inom den kommunala verksamheten.

"Väl fungerande arbetsplatser för medarbetare och skolelever är, tillsammans med möjligheten att ge invånarna en god service, i dag högt på agendan i många offentliga verksamheter. Med tanke på Vellinge kommuns arbete med att ligga långt fram i den utvecklingen är vi förstås stolta över att de nu valt EVRY som långsiktig samarbetspartner. Vår lokala närvaro i kombination med EVRYs samlade resurser känns som viktiga framgångsfaktorer", säger Peter Sjödahl, affärschef, EVRY One Outsourcing Services Malmö.

Kontakter EVRY

 
Niclas Ekblad Camilla Erixon
EVP Sweden Kommunikations- och marknadschef
EVRY Sverige EVRY Sverige

M +46 705 61 89 76

M +46 70 308 93 40

Om EVRY

EVRY är ett ledande IT-företag på den nordiska marknaden med lokal närvaro på 50 orter. Genom en hög verksamhetskompetens från en rad branscher skapar EVRY värde för våra kunders affärer samtidigt som vi bidrar till utvecklingen av samhället. Vi hjälper våra kunder att få konkret nytta av IT genom hela värdekedjan, från lösningar och konsulttjänster till outsourcing.

EVRY s ungefär 10 000 medarbetare kombinerar lokal närvaro med en global leveransmodell och är ett bevis på att nordiska kunder får bäst service av dem som har en sann förståelse för nordiska företags förutsättningar och utmaningar. EVRY har en årlig omsättning på nästan 16 miljarder SEK och är noterat på Oslo börsen. Den svenska verksamheten har en årlig omsättning på ca 4 miljarder SEK och finns på 25 orter med 2550 medarbetare.

Vårt erbjudande för små- och medelstora företag har vi samlat under EVRY One, ett helhetserbjudande där vi fokuserar på lösningar för att möta de utmaningar och behov som dessa företag har i sin verksamhet.


This announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: EVRY via Globenewswire

HUG#1954400

Postkommentar

Related debate

  • 1 vecka
  • 1 månad
  • 1 År
Ingen indlæg

Börsmeddelanden

#

EuroInvestor: In Focus
#

#

EuroInvestor: In Focus
#

#

EuroInvestor: In Focus
#

Mest lästa nyheter

  • 24 timmar
  • 48 timmar
  • 1 vecka
1
Fingerprint Cards AB: Delårsrapport januari - juni 2018
2
Bufab Group: Delårsrapport januari - juni 2018
3
Lindab International AB (publ): Lindabs delårsrapport för andra kvartalet 2018

Related stock quotes

Evry ASA 31,00 8,6% Aktiepriset ökar

Buy and sell signals

  • Trender
  • Pengamaskinen
Köpa
Sälja
Köpa
Sälja

Senaste nyheter


Upphovsrätt Euroinvestor A/S 2018  Disclaimer  |  Cookie- og privatlivspolitik  |  Persondatapolitik
Kursinformation levereras av Morningstar.
Alla kurser är fördröjda 15-20 minuter, enligt distributionsavtal fastställda av de olika börserna.
 
den 19 juli 2018 15:36:26
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20180712.1 - EUROWEB3 - 2018-07-19 15:36:26 - 2018-07-19 15:36:26 - 2 - Website: OKAY